Contact
Wevo Outdoor

Jan & Petra Wermink-Vos
Meuleveldweg 23
8431 GG Oosterwolde
06-51024023
06-27520216
info@wevooutdoor.nl
Wie?

Wevo Outdoor is een tweemans bedrijf en bestaat uit Jan Wermink-Vos en Petra Wermink-Vos. Laten we ons even kort voorstellen:

Jan

Na ruim 10 jaar in de bouw te hebben gewerkt was het tijd voor een totaal andere richting. In de bouw is het coachen en begeleiden van jong-volwassenen al begonnen en met veel plezier en succes. Toch is de bouw daarvoor niet de ideale omgeving. Deze heb ik in de natuur wel gevonden: er heerst rust, er is veel te zien en te genieten en tevens veel te doen.
We hebben daarbij keus veel uit diverse natuurgebieden zoals ondermeer het Drents-Friese Wold, Blauwe Bos, Tiesingabosje en Boschoord.

Petra

Mijn passie voor mensen met een bepaalde kwetsbaarheid vertaalde zich jarenlang in een functie op een neurologische onderzoeksafdeling in het ziekenhuis. Daar kon ik mijn passie voor de natuur echter niet kwijt. Dus doe ik nu iets met mensen in het groen. Als natuurgids laat ik mensen genieten van al het moois dat we dichtbij kunnen vinden, kunnen zien, kunnen voelen, kunnen ruiken, en niet te vergeten kunnen horen. De belevenis van een zoektocht naar reeën of dassen aan de hand van verschillende sporen is fenomenaal!

Nog steeds houd ik me ook bezig met mensen met een bepaalde (psychische) kwetsbaarheid. Als coach laat ik hen in de natuur nieuwe (levens)wegen zien en brengen we samen rust in het hoofd door in de natuur eens flink de handen uit de mouwen te steken!

Een combinatie van werken met mensen en werken in de natuur; een mooier werk is er niet!