Contact
Wevo Outdoor

Jan & Petra Wermink-Vos
Meuleveldweg 23
8431 GG Oosterwolde
06-51024023
06-27520216
info@wevooutdoor.nl
Dagbesteding en coaching

krantjuni2016

Heb je last van drukte om je heen en alle prikkels die op je afkomen? Ben je graag in een rustige en natuurlijke omgeving en zou je juist daar graag actief willen zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij, Jan en Petra, bieden jou dagbesteding in de rustige en prikkelarme omgeving van onder andere de ecologische boomgaard De Hagen en het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Deze dagbesteding wordt zowel in groepsverband als individueel gegeven.

In de prachtige omgeving van de boomgaard, het bos en de heide kunnen we aan de slag met diverse werkzaamheden. Deze zijn onder andere snoeien, boswal uitdunnen, appels/peren rapen, rasters onderhouden, toekomstbomen zagen en nog veel meer of we gaan in die omgeving juist heerlijk aan de wandel met je zelfgemaakte wandelstok.

Tijdens deze bezigheden is er alle tijd voor stilte en rust of juist een goed gesprek, geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Naast dagbesteding bieden we ook coachingstrajecten die, aan de hand van een persoonlijk plan, je meer grip geven op je leven, leefomgeving en/of je werk.

Heb je belangstelling neem dan vooral contact met ons op.