Contact

Wevo Outdoor

Jan & Petra Wermink-Vos
Meuleveldweg 23
8431 GG Oosterwolde
06-51024023
06-27520216
info@wevooutdoor.nl
Dagbesteding en coaching

krantjuni2016

Heb je last van drukte om je heen en alle prikkels die op je afkomen? Ben je graag in een rustige en natuurlijke omgeving en zou je juist daar graag actief willen zijn? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij, Jan en Petra, bieden jou dagbesteding in de rustige en prikkelarme omgeving van onder andere de ecologische boomgaard De Hagen en het Nationaal Park Drents-Friese Wold. Deze dagbesteding wordt zowel in groepsverband als individueel gegeven.

In de prachtige omgeving van de boomgaard, het bos en de heide kunnen we aan de slag met diverse werkzaamheden. Deze zijn onder andere snoeien, boswal uitdunnen, appels/peren rapen, rasters onderhouden, toekomstbomen zagen en nog veel meer of we gaan in die omgeving juist heerlijk aan de wandel met je zelfgemaakte wandelstok.

Tijdens deze bezigheden is er alle tijd voor stilte en rust of juist een goed gesprek, geheel afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Naast dagbesteding bieden we ook coachingstrajecten die, aan de hand van een persoonlijk plan, je meer grip geven op je leven, leefomgeving en/of je werk.

Heb je belangstelling neem dan vooral contact met ons op.

Reparatie slagboom

In één van de terreinen waar wij onderhoud uitvoeren was een slagboom gebroken. Deze hebben we samen met een cliënt vervangen.

Lokaal een Beuk omgezaagd en deze ontdaan van de bast. Netjes op maat gemaakt en vastgezet aan de bestaande palen. Hieronder het eindresultaat:

P1140995

Zorgkrant 2015

Ook wij staan in de Zorgkrant van 2015 van de gemeenten Ooststellingwerf en Weststellingwerf!

IMG_0001IMG_0002

Met cliënten op stap

Lekker aan het werk in de rust van de natuur. We hebben voor onze cliënten vele verschillende werkzaamheden zoals opslag verwijderen, rasters nalopen/repareren, exoten bestrijden, inventariseren en nog veel meer. Dus voor iedereen iets dat bij hem of haar past. Er is tevens de mogelijkheid om indivitueel of in kleine groepjes (max. 3 á 4 personen) met ons op pad te gaan.

Hieronder een foto van één van de uitgevoerde werkzaamheden: Toekomstbomen opzagen.

P1130795

1 2 3 5